28.03.2023

Encore Pohjanmaa on 31.3.2023 alkaen osa Encore Ympäristöpalveluita

Encore Aluepalvelut sulautuu Encore Ympäristöpalveluihin 31.3.2023. Tulemme jatkossa toimimaan yhtenä yhtiönä Stena Recyclingin nimellä. Yritysten yhdistyessä siirrymme viestimään Stena Recyclingin kanavissa.

Tietoturva-asiakkaiden sähköinen asiointi siirtyy Encore Ympäristöpalveluiden asiakasportaaliin – tilaa tunnukset 

Tietoturva-asiakkaanamme saat käyttöösi Encore Ympäristöpalveluiden asiakasportaalin 1.4.2023 alkaen. Encoren asiakasportaalista löydät maksutta todistukset tietoturvamateriaalin tuhoamisesta ja voit tilata astiatyhjennyksiä 24/7.  

Tilaa asiakasportaaliin tunnukset osoitteesta asiakaspalvelu@encorepalvelut.fi

Ota Stena Recyclingin LinkedIn- ja Facebook-kanavat seurantaan 

Ajankohtaiset paikalliset kuulumiset ja vinkit kierrätyksen kehittämiseen löydät jatkossa LinkedInissä Stena Recycling Finlandilta LinkedInissä ja Facebookissa.  

Tarjoamme tulevaisuudessa palvelut Stena Recyclingin nimellä 

Johtava pohjoismainen kiertotalousosaaminen ja pitkän linjan suomalainen kierrätysasiantuntemus löytyvät tulevaisuudessa yhdeltä yritykseltä, kun Stena Recycling ja Encore Ympäristöpalvelut yhdistyvät. Osana yhdistymistä siirrymme tarjoamaan palveluita Stena Recyclingin nimellä.

Yhdistyminen etenee vaiheittain 

Yhdistymisen aikana Encoren brändi voi näkyä muutoksessa Stena Recyclingin rinnalla, sillä juridisesti Encore Ympäristöpalveluiden ja Stena Recyclingin suunnitellaan yhdistyvän vasta vuoden 2024 aikana. 

Tässä vaiheessa yhdistymistä Encore Ympäristöpalvelut on Stena Recyclingin tytäryhtiö. Ennen kuin yritykset ovat yhdistyneet yhdeksi yhtiöksi aiemmat Encore Aluepalveluiden asiakkaat saavat laskunsa Encore Ympäristöpalveluilta. Encore Ympäristöpalveluiden y-tunnus on 0112496-1. Encore Aluepalvelut on toiminut nimillä Encore Pohjanmaa ja Encore Itä-Suomi. Vaiheittainenkin yhdistyminen lisää selkeyttä, sillä 1.4. alkaen konsernissa on vain yksi Encore-alkuinen palveluntarjoaja, eli Encore Ympäristöpalvelut.

Tulossa yhteiset verkkosivut 

Ajankohtaiset uutiset löytyvät 1.4.2023 alkaen Encore Ympäristöpalveluiden ja Stena Recyclingin verkkosivuilta. Vuoden 2023 aikana palvelumme tulevat löytymään Stena Recyclingin yhteisiltä uusilta verkkosivuilta. 

Heräsikö kysymyksiä?  

Asiakaspalvelumme tavoitat tuttuun tapaan numerosta 020 7341 990 (arkisin klo 8–16) 

Lisää aiheesta