10.01.2022

Encore Pohjanmaan myyntipäällikön viestikapula siirtyi eteenpäin

Encore Pohjanmaan myyntipäällikkönä toiminut Timo Reini on kääntämässä seuraavan lehden elämässään ja siirtymässä uudentyyppisiin haasteisiin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yli viisi vuotta kestänyt pesti Encore Pohjanmaalla tuli päätökseensä vuodenvaihteessa. ”On ollut hienoa olla osa Encore Pohjanmaan matkaa sieltä ihan alusta lähtien ja seurata sen kehitystä kiertotalouden kokonaisvaltaiseksi osaajaksi”, Reini tiivistää tunnelmiaan.

Reini kertoo muutoksen taustalla olevan sopivan työkuvion löytäminen omaan elämäntilanteeseensa: ”Aikaresurssia vapautuu nyt muuhunkin, kuten Keski-Suomessa sijaitsevan maatilan ylläpitoon ja metsätöihin. Myös muutto sinne seudulle täältä lakeuksilta on edessä.” Siteet ja mahdollisuudet yhteistyöhön Encoren kanssa kuitenkin säilyvät kuitenkin myös jatkossa. ”Jään erityisesti kaipaamaan erinomaista työyhteisöä, jonka kanssa olemme saaneet toimintamme nostettua vuosien saatossa uudelle tasolle”, Reini toteaa.

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita Reini haluaa myös kiittää menneistä vuosista: ”Etelä-Pohjanmaalla on otettu hienosti vastaan keskisuomalainenkin kaveri”, hän naurahtaa. Asiakkaidemme kannalta viestikapulan vaihto tulee myös olemaan sujuva. ”Uusi myyntipäällikkö on perehdytetty hyvin, ja on täydessä valmiudessa toteuttamaan asiakkaidemme toiveita. Katkoa palvelualttiuteemme ei siis ole tulossa”, Reini kertoo ja jatkaa: ”Olen myös tavoitettavissa vielä vuodenvaihteen jälkeenkin, jos tarvetta tulee.”

Katilaa kiinnostaa erityisesti jätealan kasvumahdollisuudet

Encore Pohjanmaan uutena myyntipäällikkönä on 1.1.2022 aloittanut Esa Katila. Toistakymmentä vuotta myynnin parissa työskennellyt Katila on viimeisimpänä ollut Hilti Suomen palveluksessa energia- ja teollisuuspuolen myynnissä. Jäteala kiinnosti kuitenkin jatkuvuudellaan: ”Jäteala on tulevaisuuden ala, sillä kierrätys ei varmastikaan tule tulevaisuudessa ainakaan vähentymään. Kasvua on varmasti tiedossa niin Encore Pohjanmaalla kuin alalla ylipäätään, joten mielelläni hyppäsin mukaan tähän kelkkaan. Myös paluu kotikonnuille Etelä-Pohjanmaalle oli yksi tätä päätöstä puoltavista seikoista”, Katila taustoittaa.

Eniten uudessa pestissä Katila odottaa asiakkaiden tapaamista: ”Nautin siitä, kun pääsen tutustumaan uusiin aloihin ja vierailemaan uusissa paikoissa. Koen myös, että tällaisissa hommissa oppii parhaiten asiakkaiden kautta konkreettisessa myyntityössä.”

Myyntipäällikkönä Katila haluaa auttaa Encore Pohjanmaan asiakkaita etsimään parhaan mahdollisen kiertotalouden ratkaisun: ”Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian tapaamaan asiakkaiden kanssa kasvotusten, mutta sitä ennen minuun voi ottaa yhteyttä myös sähköisiä kanavia pitkin.”

Esan ja muiden Encore Pohjanmaan henkilöstön yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivultamme.

Lisää aiheesta